Tanssikoulu Hurma - Tanssin hurmaa

Esittely

Tanssi on monipuolinen harrastus. Se on samalla sekä taidetta että urheilua. Seuratanssi - tai tuttavallisemmin lavatanssi - on erittäin monimuotoista ja sopii kaikenikäisille ja -kokoisille ihmisille. Opetamme juuri niitä tansseja, joita Suomessa tanssitaan lavoilla ja ravintoloissa. Tanssiessa tutustuu uusiin ihmisiin, se tuo sisältöä elämään ja pitää kehon lisäksi myös aivot kunnossa.

Kari ja Hiisu
(Kuva: Kauko Keränen)

Tanssi on meille rakas asia ja haluamme tehdä sitä hyvillä mielin. Mottomme ovatkin: hymyile, hyväksy ja vain omaan tekemiseen voi vaikuttaa.

Olemme koulutettuja tanssijoita. Käytämme opetuksessamme moderneja tapoja oppia ja opettaa. Pidämme oman taitotasomme jatkuvasti ajantasalla.

Opetustapamme on perusteellinen ja käytännönläheinen. Opetamme perusasiat alusta asti oikein ja lisäämme sopivasti haasteita oppilaiden mukaan. Haluamme, että jokainen oppii tunneillamme jotain uutta ja kokee oppimisen riemua! Meidän tunneillamme ei tarvitse jännittää vaan olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet!

Tanssiharrastuksen aloittaminen Hurmassa on helppoa, sillä mukaan kursseille voit tulla koska tahansa. Mukaan voit tulla ilman omaa paria sekä ilman ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa mukaan tanssin hurmaan!

Terkuin Kari Tiihonen